Vyhledávání

Mobilní operátoři rozpoutali v Česku cenovou válku

11.04.2013 13:44

Lidé, kteří nebyli spokojeni s cenovou nabídkou tuzemských operátorů, se mohou radovat. Telefónica ve čtvrtek představila tarif neomezeného volání do všech sítí za 749 Kč. Zadarmo k němu budou i SMS zprávy a internet. Výrazně zlevňovat se chystá i konkurence.
"Jako první přicházíme s revoluční nabídkou, která nyní umožní našim zákazníkům osvobodit se a užívat svůj mobilní telefon opravdu naplno. Přinášíme zcela neomezený tarif za 749 korun. Navíc celou naši nabídku výrazně zjednodušujeme," uvedl Luis Malvido, generální ředitel společnosti Telefónica Czech Republic.
Za neomezené volání do všech sítí, bezplatné SMS zprávy a internet si Telefónica ještě v minulém měsíci účtovala v akční nabídce až dva tisíce korun.
Telefónica má pro zákazníky připraveny ještě dvě levnější nabídky. Na 499 Kč vyjde neomezené volání a SMS v rámci O2 se 120 volnými minutami do ostatních sítí. V ceně je zahrnut také internet s datovým limitem 150 MB. Zpoplatněny jsou naopak SMS zprávy do ostatních sítí.
Nejlevnější nabídka vyjde na 249 Kč a nabízí neomezené volání a SMS v rámci Telefóniky. Ke všem třem tarifům mohou lidé získat telefon. Pořizovací cenu navíc nově není potřeba platit najednou, ale je možné si ji rozvrhnout do následujících 24 měsíců. Operátor si za to nebude účtovat žádné další poplatky.

Zdroj: https://www.novinky.cz/internet-a-pc/mobil/298758-mobilni-operatori-rozpoutali-v-cesku-cenovou-valku.html