Vyhledávání

Mobil.cz: nový virtuál láká hlavně na internet zdarma

10.05.2013 20:21

Předčasné odhalení virtuálního operátora Mobil.cz. Líbit se vám budou ceny, ale hlavně mobilní internet zdarma.
Mělo to vypuknout až v pondělí, ale díky uniknuvší tiskové zprávě známe nabídku nového virtuálního operátora Mobil.cz už dnes. Potvrzují se informace, které jsme vám přinesli už minulý týden, nový „virtuál“ opravdu bude působit v síti T-Mobilu a stane se přímou konkurencí pro dvojici BleskMobil a O2. SIM kartu Mobil.cz koupíte od pondělka 13. května na více než 4 000 trafikách po celé ČR, případně na webu mobil.cz.
V obou případech se jedná o předplacenou kartu a stejné jsou i základní ceny: 2,50 Kč za minutu hovoru do kterékoliv české sítě, SMS stojí 1,50 Kč a MMS vyjde na 5 Kč. To, kde má Mobil.cz navrch a co podle mého názoru bude jeho největším trumfem, je nabídka mobilního internetu. V nabídce sice není jediný balíček, internet si nemáte jak koupit, ale při každém dobití dostanete 200 MB na 30 dní zdarma. Po měsíci, nebo vyčerpání uvedeného objemu dat rychlost klesne na 64 kb/s (obvyklá hodnota v síti TMobile). Do uvedených 200 MB se nepočítají stránky vydavatelství Mafra: iDnes.cz, Lidovky.cz, Metro.cz, Ocko.tv a další.
Internet opravdu nic nestojí, veškerý kredit je určený na volání a zprávy. Hodnota 200 MB není velká a mnohým z vás jistě nebude stačit, ale znamená to pouze to, že tahle nabídka není určená pro vás. Za sebe říkám, že bych jako chudý student zcela nadšený. Ano, operátor si tímto způsobem vynucuje pravidelné dobíjení, ale je to cena, kterou mnozí jistě rádi zaplatí – minimální dobíjecí částka je 200 Kč.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/mobilcz-novy-virtual-laka-hlavne-na-internet-zdarma/sc-3-a-1323675/default.aspx