Vyhledávání

Kaktus: T-Mobile spouští vlastního virtuála

04.10.2013 08:52

Bude se líbit hlavně mladým a po internetu lačným. Data koupíte už za 80 Kč, gigabajt stojí 300 Kč a hovory se účtují po sekundách.
Vlastní virtuální operátor, samostatná značka, přebarvená SIM karta. Říkejte tomu, jak chcete, ale TMobile právě oznámil spuštění projektu Kaktus. Budou to služby zaměřené na svobodomyslné a internetu chtivé. Na internet se dostanou už za 80 Kč měsíčně a 1 GB přijde na 300 Kč. To vypadá jako posun kupředu.
Tabulka níže vypadá jako běžné tarifní schéma, ale jen mate tělem. Kaktus je předplacená karta, na které si můžete aktivovat jeden z devíti balíčků, které právě vidíte níže. Balíček platí 30 dní od zakoupení, nebo do vyčerpání jednotek. Pokud nemáte žádný aktivní, účtuje se podle základního tarifu: minuta volání za 2,90 Kč (účtování po sekundách), SMS zpráva za 1,50 Kč a 1 MB dat za 1 Kč.
Snad aby nebyla „orientace na mladé“ jen prázdným heslem, karty aktivované do března 2014 budou mít přístup na Facebook zdarma a napořád. Zdá se vám to samá výhoda a čekáte ná háček? Jeden tu je, i když jen drobný: rychlost dat bude omezená na 20 Mbit/s. Je tu někdo, komu by to nestačilo?


Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/kaktus-t-mobile-spousti-vlastniho-virtuala/sc-3-a-1324944/default.aspx