Vyhledávání

Ha-loo: nový virtuální operátor odstartuje příští pondělí

11.06.2013 08:35

Další z virtuálních operátorů Haloo mobil zahájí prodej svých služeb v pondělí 17. června. Firma to oznámila v tiskové zprávě. Proti původním plánům bude mít start služeb Ha-loo provozující firmy Ha-vel zpoždění o čtyři dny, které firma věnuje dopilování a doladění nabídky. Základ nabídky Ha-loo už známe z dřívější zprávy, veškeré informace ohledně cen a podmínek bude ale management společnosti prezentovat na tiskové konferenci v den zahájení poskytování služeb.
Operátor Ha-loo připravuje nabídku mobilních služeb, které bude možné kombinovat se stávající nabídkou pevného připojení. Pro nové zákazníky je připraveno celkem 30 000 mobilních čísel v řadě 778 8xx xxx. Výhodou proti jiným virtuálům má být sekundová tarifikace. Virtuální operátor Ha-loo mobil bude fungovat v infrastruktuře T-Mobile, síť operátora mu bude zpřístupňovat „velkoobchodní virtuál“ (MVNE – Mobile Virtual Network Enabler), firma GTS.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/bleskovky/ha-loo-novy-virtualni-operator-odstartuje-pristi-pondeli/sc-4-a-1323917/default.aspx