Vyhledávání

GoMobil nově: sestavte si tarif Na míru

05.11.2013 14:30

Jeden z prvních tuzemských virtuálů mění tarifní portfolio tak, aby si vybral každý. Nové zákazníky láká na odpuštění poplatku 150 Kč za přenos čísla od konkurence.
Českobudějovický virtuál GoMobil překopal svou nabídku tarifů, tak aby lépe vyhovovala potřebám širšího spektra zákazníků. Od těch zcela nenáročných až po ty náročné. Dva ze tří původních tarifů končí a namísto nich zavádí GoMobil se nový „konfigurovatelný“ tarif Na míru. Tento název v minulosti použil i Vodafone a princip byl obdobný. Každý zákazník s tímto tarifem si bude moci z nabízených datových, minutových a SMS balíčků sestavit tarif dle svých potřeb. Nulový tarif Na míru (žádné minuty, SMS ani data) vyjde na 25 Kč měsíčně. Tarif Start, se kterým GoMobil v květnu začínal, v nabídce zůstává.
Tarif Na míru se liší od Startu fixním paušálním poplatkem 25 Kč měsíčně, na oplátku nabídne lepší ceny volitelných balíčků a ceny po jejich vyčerpání. Tarif je určen jak pro nenáročné tak pro náročnější zákazníky s útratou několik stovek měsíčně. Každý si zkrátka může poskládat tarif dle svých potřeb v závislosti na tom, zda víc volá, SMSkuje či datuje.
Nový ceník platný od 4. listopadu:

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/gomobil-nove-sestavte-si-tarif-na-miru/sc-3-a-1325274/default.aspx