Vyhledávání

GoMobil: „Lidé se virtuálů nebojí, rosteme každý den“

29.07.2013 08:31

Zeptali jsme se jednoho z prvních tuzemských virtuálů, jak se mu daří a co chystá do budoucna. Zákazníci prý přibývají a na ty věrné čeká odměna.
Český telekomunikační rybník zažívá boom virtuálních operátorů. Byl po nich a jejich službách na trhu opravdu takový hlad, nebo se spotřebitelé drží u klasických síťových operátorů a virtuálové je nechávají chladnými? Otázku „Jak se daří?“ jsme proto položili zástupcům jednoho z prvních MVNO u nás, českobudějovické společnosti Terms a. s., která před necelými dvěma měsíci rozjela projekt GoMobil.
Zajímalo nás, na jaké novinky se mohou zákazníci těšit a co se na jihu Čech chystá do budoucna. Za GoMobil odpovídal projektový manažer Jiří Malecha:
„Před uvedením služeb GoMobil jsme velmi bedlivě sledovali, jak lidé reagují na služby nových virtuálních operátorů. Upřímně, nebyla to žádná sláva. Proto jsme se trochu obávali, jak budou přijaty naše služby. Musíme říci, že jsme byli ihned po prvních několika dnech na trhu příjemně překvapeni. Nepozorujeme vůbec žádné obavy lidí z virtuálních operátorů, spíše naopak.“
„Konkrétně na GoMobil jsou od samého počátku vesměs kladné ohlasy, což se odráží i v objednávkách a naše zákaznická báze každým dnem příjemně narůstá. Nyní se nadále budeme snažit o to, aby využívání služeb GoMobil bylo pro naše zákazníky co nejpříjemnější a plánujeme přinést v dohledné době celou řadu novinek.“

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/gomobil-lide-se-virtualu-neboji-rosteme-kazdy-den/sc-3-a-1324324/default.aspx