Vyhledávání

Fayn vydal aplikaci, která usnadní VoIP telefonování na Androidu

16.12.2013 16:06

Mobilní virtuál a poskytoval VoIP telefonie Fayn připravil aplikaci, která usnadní telefonování přes internet pomocí mobilu všem uživatelům androidových smartphonů. Aplikaci „Fayn – levné volání“ stáhnete zdarma z Google Play. Po zadání telefonního čísla přiděleného Faynem a hesla se aplikace stane přirozenou součástí systému. Aplikace mimo jiné zobrazuje stav účtu, výši kreditu či provolanou sumu.
V oblastech, kde máte přístup k internetu (např. přes bezplatnou Wi-Fi) aplikace nabídne před uskutečněním hovoru na výběr klasické GSM spojení nebo internetový hovor přes VoIP. Fayn nabízí s využitím aplikace zvýhodněné volání od 0,49 Kč s daní za minutu do všech mobilních sítí. Pokud ovšem voláte na další VoIP číslo Faynu, je hovor zcela zdarma.
Operátor Fayn na našem trhu funguje od roku 2002 a od počátku se specializuje na VoIP telefonii. Letos do svého portfolia zařadil také klasické mobilní služby přes GSM/3G sítě a stal se tak mobilním virtuálem. Aktuálně nabízí šest tarifů. Tři jsou zaměřeny na mobilní GSM služby, zbývající tři slouží čistě pro volání přes internet. Díky službě CLIP se může každý zákazník zobrazovat volanému pod jedním telefonním číslem, nehledě na to, zda volá přes klasickou síť, nebo přes internet.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/bleskovky/fayn-vydal-aplikaci-ktera-usnadni-voip-telefonovani-na-androidu/sc-4-a-1325636/default.aspx