Vyhledávání

Emea: do vlastní sítě neomezeně za 50 Kč

24.03.2014 17:32

Jméno Emea není mobilmaniakům neznámé, dříve „šedý“ virtuál má nyní nabídku veřejnou. Nabízí čtyři tarify plus příslib individuální nabídky.
Společnost Emea působí na českém trhu už řadu let, dříve jako tzv. šedý virtuál, nyní svou nabídku mobilních služeb nabízí zcela veřejně. Pro zákazníky poptávající mobilní služby nabízí Emea čtyři tarify, jeden „nulový“ bez jednotek, další tři se liší počtem volných minut. Virtuál však na svých webových stránkách slibuje i sestavení individuální nabídky na míru. U všech tarifů nabízí Emea volání v rámci vlastní sítě zdarma za příplatek 50 Kč (79 Kč u tarifu Start). V rámci balíčku lze dokoupit SMS i data.
A nyní pozor, na rozdíl od mateřské sítě drží Emea slušných 200 kb/s po vyčerpání měsíčního objemu datového balíčku (FUP). Další výhodou je, že omezení se dotkne jen downloadu, pro upload se rychlost nesnižuje.
Z dalších poplatků jistě potěší 1 Kč za aktivaci nového či přeneseného čísla. Ovšem pozor na ztrátu, blokace SIM vyjde 350 Kč, výměna poškozené či ztracené karty na 250 Kč. Papírové vyúčtování je zdarma, ale jen pro firemní zákazníky, pro domácnosti je za 30 Kč. Ceník služeb a všeobecné podmínky najdete hezky pohromadě zde.
Emea se profiluje komplexní hlasové a datové telekomunikační služby zahrnující mobilní volání, pevné linky, internetovou telefonii založenou na SIP protokolu (VoIP), audio-video konferenční hovory a online konference. Mobilní služby provozuje v síti O2, více informací najdete na jejich internetových stránkách.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/emea-do-vlastni-site-neomezene-za-50-kc/sc-3-a-1326498/default.aspx