Vyhledávání

Dalším virtuálním operátorem v Česku bude GTS, služby spustí od léta

05.02.2013 14:06

Firma GTS oznámila, že s T-Mobilem uzavřela dohodu o poskytování mobilních služeb v České republice. Nový operátor se zaměří na firemní zákazníky. Kromě informace, že vznikne, toho o novém virtuálovi zatím není moc známo. GTS chystá spuštění svých služeb v průběhu léta, podrobnosti o cenách zatím nezveřejnila.
GTS tak zatím v tiskové zprávě ujišťuje, že bude „prvním skutečným virtuálním operátorem“ v Česku. Nepůjde tedy jen o přeprodej služeb operátora, jako to s Telefónicou provozuje BleskMobil. „Mobilní služby společnosti GTS budou plně konvergovaným produktem pro maloobchodní i velkoobchodní zákazníky,“ dočtete se v tiskové zprávě. A zároveň se dozvíte také to, že se GTS zaměří na poskytování služeb firemním zákazníkům. „GTS nyní může plně zajistit celou řadu řešení, která naši zákazníci vyžadují, od datových a hlasových služeb přes komplexní ICT služby, nově až po mobilní služby,“ dodává generální ředitel GTS Czech David Šita.
S virtuálními operátory se v Česku v poslední době roztrhl pytel. Nedávno oznámila vstup na trh společnost Centropol, která se chce časem posunout spíš do oblasti poskytování pevných linek a datových služeb. A na spadnutí je také virtuální operátor firmy Tesco, která už mobilní služby provozuje například na sousedním Slovensku.

Zdroj: https://www.lupa.cz/clanky/dalsim-virtualnim-operatorem-bude-gts-sluzby-spusti-od-leta/