Vyhledávání

COOP: Vše dobré a volání navíc [exkluzivně]

31.10.2013 08:46

Své služby rozjednou družstevníci až za několik dní, my však už dnes mnohé víme. Třeba to, že za nákupy zboží dostanete 20 % slevu na volání a SMS.
Vše dobré a telekomunikační služby navíc začne už od příštího týdne nabízet (nejen) svým zákazníkům síť družstevních prodejen COOP. Svou nabídku odhalí v pondělí, my však už dnes známe některé dílčí detaily. Nový virtuál bude využívat infrastrukturu Vodafonu a těžit bude pochopitelně ze své vlastní sítě 2 800 maloobchodních prodejen po celé ČR. Tím hlavním trumfem bude sleva na volání a SMS pro stálé zákazníky, dále pak účtování po sekundách (1+1), dobíjení od 150 Kč...
V tuto chvíli víme, že tarify budou tři – dva paušály bez úvazku a jedna předplacenka. Ta nabídne cenu minuty od 2 Kč a SMS od 1,20 Kč. V obou případech už je započtena sleva pro zákazníky COOPu, běžné sazby činí 2,50 Kč/min. a 1,50 Kč za odeslanou textovku. Družstevníci z COOP Mobil slibují uspokojit i poptávku po datech a roaming pro volání ze zahraničí. Na podrobnosti o paušálních tarifech a nabídce dat si však budeme muset ještě pár dní počkat.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/coop-vse-dobre-a-volani-navic-exkluzivne/sc-3-a-1325203/default.aspx