Vyhledávání

City mobile: nový virtuál sliby nešetří

06.07.2013 21:08

Narozeninová sleva, sleva za samostatnost, akce o Vánocích, hra ve slevové kostky a třeba tarify pro celou rodinu. Splní City mobile, co slíbil? Startuje 17. července.
Ve středu 17. července představí své služby virtuální operátor City mobile. Slibuje toho opravdu hodně, prostřednictvím svého Facebooku už avizoval například to, že když si jeho služby pořídíte v den svého svátku či narozenin, dostane 20% slevu. Jeho tarify budou předplacené, avšak s alternativou předplácet si z kreditu balíčky. Vydedukovat si můžeme, že tarifů bude mít City mobile vícero. Základní varianta nabídne sazbu 0,60 Kč za volání do vlastní sítě a 1,50 Kč do ostatních sítí. Vadou na kráse je účtování hovorů po celých minutách (60+60).
Odchozí SMS do vlastní sítě má stát 60 haléřů, do ostatních sítí dvojnásobek. Také u City mobile se bude vyžadovat jakási minimální měsíční útrata ve výši 38 Kč, pokud zákazník nevyužije služby v této hodnotě, bude mu částka odečtena z kreditu. Na druhou stranu bude zákazníkům na přání umožněno pozastavit služby po dobu 84 dní.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/city-mobile-novy-virtual-sliby-nesetri/sc-3-a-1324134/default.aspx