Vyhledávání

ČEZ vs. Centropol. Kdo umí telekomunikace lépe?

18.10.2013 11:09

Dodávají plyn a elektřinu, tak proč nemít pod jednou střechou i telekomunikace... Zevrubně jsme porovnali nabídku volání obou dodavatelů energií.
Virtuální operátoři se množí, na českém trhu jich fungují více než tři desítky. Dva z nich se zároveň řadí k dodavatelům energií – Centropol Telelecom a ČEZ. Pokud se nad tím zamyslíme, jejich aktivity dávají smysl, jejich zákazník může mít vše na jednom účtu. Jejich nabídky jsou pro každého, ale stávající zákazníci odebírající energie mají výhody.
U Centropolu je to o 150 Kč nižší cena tarifu (nezákazník ji může získat úpisem na 24 měsíců) a u ČEZu jsou to SMS zdarma do vlastní sítě a možnost udělit tuto výhodu třem dalším SIM v síti ČEZu. Pokud si říkáte, že SMSky zdarma nejsou žádné terno, máte stejný názor jako zbytek našich čtenářů, kteří komentovali nabídku ČEZu v diskuzi. Doufejme proto, že výhody, které dodavatelé za sloučení dodávek příště nabídnou, budou atraktivnější.
Centropol nabízí stávajícím zákazníkům lepší cenu a láká také na akci tři měsíce bez paušálu, respektive 2+1 jeden měsíc s paušálem za 1 Kč. Ale pozor, akce neplatí na nejvyšší tarif Jak chci. Níže najdete srovnání všech tarifů Centropolu s výjimkou tarifu Celá rodina, který je velmi specifický a každá rodina si musí individuálně spočítat, zda by se jí vyplatil. Stejně jako u ČEZu.

Zdroj: https://www.mobilmania.cz/clanky/cez-vs-centropol-kdo-umi-telekomunikace-lepe/sc-3-a-1325071/default.aspx