Vyhledávání

Výhodný tarif na volání a data pro firmy a OSVČ z Pardubic, Hradce Králové a Chrudimi

24.06.2015 10:06

Levnější mobilní tarify pro Pardubice

Virtuální operátor NET se zase kousek posunul v rámci svojí nabídky volání a nyní nabízí výhodné   tarify   pro Pardubice a okolí. Tarify jsou neveřejné a poskytuje je společnost Vodafone. Pokud je tedy vaším operátorem právě Vodafone, je zbytečné nás v rámci poptávky oslovovat. Na druhou stranu pro klienty O2 a T-Mobile máme připraveny výhodné tarify na volání, SMS a mobilní internet. Samozřejmě stran volání a SMS se jedná o neomezený tarif jehož jediným omezením je, že je určen pouze pro zákazníky s IČ. Tedy firmy a osoby samostatně výdělečně činné (OSVČ). Což ale není, vzhledem k počtu živnostníků, až tak velké omezení pro využití této výhodné neveřejné nabídky. Omezením pak nejsou ani Pradubice.

Výhodný mobilní tarif pro Hradec Králové

Levnější mobilní tarif na volání a mobilní data pro Hradec Králové ale mohou získat zájemci napříč celou Českou republikou. Pardubice jsou pouze městem, kde má Virtuální operátor kancelář. Mobilní tarif nicméně nezná hranice a tak není problém poslat nabídku například hned vedle, do sousedního Hradce Králové. Ono ostatně Pardubice a Hradec Králové jsou takoví věční souputníci, takže je logické, že i nabídka levnějšího volání je pro ně stejně výhodná. A co je nejlepší? Poptávku můžete přes náš web Virtuální operátor NET zadat online a v klidu si jí pak srovnat s výhodností konkurence. Tedy pokud není vaším operátorem Vodafone a máte IČ.

Výhodný mobilní tarif pro Chrudim

Samozřejmě, že levnější tarif platí i pro sousední Chrudim, Holice a další města kolem Pardubic a Hradec Králové. Nabídka je jednoduše neomezená. Tarify máme skutečně pro všechny firmy a OSVČ a určitě nám nedocházejí. Chrudim je samozřejmě výrazně menší město, než Hradec Králové nebo sousední Pardubice, nicméně o výhodné volání a mobilní internet a data je zájem i tam. Takže pokud vás naše nabídka zaujala, pošlete dotaz na neveřejný tarif pro firmy a podnikatele s IČ a my vám pošleme přesné informace. Virtuální operátor NET je tady pro vás.