Vyhledávání

Virtuální operátor Morava a levné neomezené tarify pro firmy na volání, SMS a mobilní internet

05.08.2013 18:37

Virtuální operátor a neomezené volání, SMS a mobilní data

Pro projekt Virtuální operátor NET se stal nakonec partnerem Vodafone a Virtuální operátor tak začal nabízet levné neomezené tarify pro volání, SMS a datové tarify s FUP 1,5 GB. Smlouvy nicméně umí Virtuální operátor nabídnout výhradně pro firmy, živnostníky a OSVČ, které dosud využívaly mibilní služby a tarify konkurence (tedy O2 a T-Mobile). Neomezený tarif nabízí nejen neomezené volání a krátké textové zprávy, ale i data pro mobilní internet. Mobilní data nicméně nejsou v rámci tarifu neomezená, ale mají FUP 1,5 GB. Pro firmy přitom Virutální operátor NET nabízí bezplatný přechod se zajištěním veškerého servisu, který je pro změnu tarify a operátora nutný. Jako cíl na rok 2014 si nicméně Virtuální operátor NET vytyčil jako cíl nabídnout neomezené tarify i pro další zájemce, tedy nejen pro firmy a živnostníky (OSVČ).

Levné neomezené tarify pro mobilní hovory a krátké textové zprávy SMS

Neomezený tarif se stal fenoménem jara. Virtuální operátor plánoval nabídnout neomezené tarify napříč republikou a všem nicméně samotná realizace projektu nebyla tak snadná, jak jsme předpokládali a z toho vyplynula i současná nabídka neomezeného volání zaměřená pouze na OSVČ a firmy. Přesto nepovažujeme projekt Virtuálního operátora za ztracený, protože funguje a nabízí skutečné služby pro neomezené volání, neomezené SMS a samozřejmě o data pro internet do mobilu a s omezeným FUP  na 1,5 GB. Nicméně cena za neomezené volání a SMS je neveřejná.

Cena za levný neomezený tarif na volání, SMS a mobilní internet s FUP 1,5 GB

Pokud jste živnostník, podnikatel (OSVČ) nebo firma a zajímá vás cena, za kterou vám může Virtuální operátor NET nabídnout mobilní služby, pak je třeba vyplnit a odeslat poptávkový formulář, neboť nabídka na levný neomezený tarif není veřejná a celková cena je přímo úměrná počtu SIM karet, které firma nebo podnikatel pod svým provozuje. Poptávka je nicméně nezávazná a samozřejmě zdarma. Rozhodnutí o změně mobilhího operátora je pak jen a jen na zájemci o neomezený tarif s limitovaným FUP, ale neomezeným voláním a SMS.