Vyhledávání

Levný tarif na volání, SMS zdarma a levný mobilní internet za lepší ceny pro firmy, živnostníky a OSVČ

26.06.2013 17:45

Levné tarify na volání a SMS pro firmy a živnostníky

Neomezené tarify, které předtavili mobilní operátoři, konečně nabídly levné volání díky tomu, že nastavili cenový strop tím, že daly nabídly pro tuzemské volání neomezenou délku telefonátu. První, kdo přinesl neomezený tarif byla společnost O2. Stalo se tak v dubnu letošního roku. Konkurence v podobě firem Vodafone a T-Mobile ale záhy přišly se svými neomeznými "flat" tarify a nabídka se zase hezky srovnala na jednu úroveň. Právě ono srovnání trošku zastínilo fakt, že jsou současné tarify nesrovnatelně levnější než kdy dříve nabízené ceny za volání a mobilní internet včetně SMS. Firmy a živnostníci tak ale přišly o "svoje" těžce vyhandlované levnější volání. Levné volání pro firmy a OSVČ už není o tolik levnější, jak bylo zvykem před flat tarify.

Levné datové tarify a levný mobilní internet pro podnikatele

Neomezené tarify přinesly "flat" i pro mobilní data a internet. Původní objem FUP pro mobilní internet vzal za své a každý neomezený tarif ve finále nabízí víc než 1 GB dat. To je pro mobilní surfování víc než dobrá nabídka a to i pro podnikatele a firmy. Pokud ale někdo poptává levná data, musí pochopitelně (paradoxně) připlatit a koupit si datový balíček, který obsahuje větší FUP pro datový tarif. Vzhledem k tomu, že mobilní služby postupně přecházejí na data a 4G sítě s LTE se nezadržitelně blíží, nechali si zde oprátoři prostor pro budoucí slevy na mobilní datové tarify. Přece nevystřílí všechny možnosti hned teď, když většinu zákazníků zajímá levný tarif na jiné služby, než jsou data a internet.

Levný tarif zahrnuje neomezené volání, SMS zdarma a solidní datový FUP pro OSVČ a podniky

Neomezený tarif tak dnes nabízí neomezené volání, SMS prakticky zdarma a k tomu víc než 1 GB FUP pro mobilní internet a data. Virtuální operátor NET, zamýšlený jako konkurence, tak utřel. Před rokem byl na trhu obrvský prostor ke konkurenci proti stávající velké trojce. Jenže doba se rychle změnila a tak nám najednou zbyla jhenom doména. Abychom ale alespoň částečně naplnili ideu naší nabídky levného tarifu pro volání, stali jsme se partnerem jednoho z operátorů a nabízí tak pro podniky a firmy levnější business tarify. Nabídka je levnější už od jedné SIM karty, nicméně skutečně výhodná je od 5ti SIM a více. Pro její zaslání zdarma nás můžete kontaktovat!