Vyhledávání

Levnější než O2 a T-Mobile je neomezený tarif i tarify na míru - nabídka pro firmy a OSVČ od Vodafone

21.05.2013 16:23

Levnější neomezené tarify i tarif na míru

Nabízíme levnější volání i SMS pro všechny firmy a OSVČ v ČR. Nejedná se přitom jenom o neomezený tarif, kde je klasicky obsaženo neomezené volání, nemezené SMS a mobilní internet, což je aktuální největší hit telefonování, ale nabídka obshauje i možnost nechat si udělat tarif na míru, přesně podle Vašich požadavků a potřeb. Ne každý potřebuje do firmy neomezený tarif. Nabídka na levnější volání a telefonní služby je samozřejmě neomezená a konkrétní cenu vám rádi zašleme zdarma, pokud vyplníte formulář na titulní stránce tohoto webu. Neomezené tarify O2 i T-Mobile mohou být skutečně levnější. Proč tedy platit něco, co nemusíte?

Levné volání, SMS a levný mobilní internet

Levný tarif umíme nabídnout i bez nutnosti jakkoliv dokládat vaše stávající účty u TMobile nebo O2. K tomu, abyste získali levné volání (v rámci neomezeného tarifu nebo na míru) není potřeba skutečně prakticky nic. Jako firma nebo OSVČ si určitě umíte spočítat Vaše měsíční náklady na telefonování a mobilní služby. A stejně tak nikdo jiný nedocení ušetřené finance, které mohou zůstat vám a být investovány v rámci podnikání, tak jako vy sami. Levné SMS jsou pochopitelně jenom třešničkou na dortu celkové ceny za mobilní tarif pro firmy. Základ tarifu tvoří volání a mobilní data. Dříve nebo později navíc data využijete i na mobilní volání, takže SMS budou skutečně jenom zbytečný doplněk k telefonování v rámci firmy.

Nejlevnější nabídka volání a SMS na trhu

Možná vás zajímá, kdo nabízí nejlevnější tarify. Zda je to O2, Tmobile nebo Vodafone. Bez zeptání vám ale nikdo nejlevnější tarif nenabídne a k orientaci a výběru budete muset použít klasický operátorský ceník. Levný tarif získá jenom ten, kdo se na něj zeptá. My po vás nechceme žádné závazky ani informace o firmě. Pro první kontakt vás dokonce ani nebudeme zdržovat schůzkou. Nabídku vám pošleme zdarma a jediné co potřebujeme, je vyplnit formulář na titulní straně tohoto webu. Jsme partner Vodafone, takže je nabídka na levné volání určena pouze pro zákazníky konkurence, kterou je O2 a T-Mobile a jejich mobilní služby volání, SMS a mobilního internetu.