Vyhledávání

Levnější neomezené tarify - levný neomezený tarif pro firmy a podnikatele nabízí Virtuální operátor NET

13.05.2013 13:24

Levnější neomezený tarif - nabídka pro firmy a podnikatele

Pokud jste firma a zaujaly Vás nové, levné neomezené tarify, které nabízí stávající operátoři a chtěli byste je získat ještě levněji? Virtuální operátor NET konečně přichází s konkrétní nabídkou pro zákazníky oligopolu T-Mobile, O2 a Vodafone a tou jsou levnější neomezené tarify pro podnikatele a firmy. Levnější znamená, že Virtuální operátor NET nabízí neomezený tarif za lepší cenu, než přímo konkrétní klasický mobilní operátor. Neomezený tarif je určen pro firmy, které mají smlouvu u O2 nebo T-Mobilu a jsou ochotny změnit operátora na Vodafone. Co všechno neomezený tarif zahrnuje?

Neomezené volání, SMS a FUP na mobilní internet a data

Vodafone nabízí klasicky neomezené volání, neomezené SMS a FUP 1,2 GB na mobilníé data a internet. Virtuální operátor NET umí neomezený tarif s těmito parametry volání, SMS a datových služeb ještě levněji. Jak moc může být neomezený tarif levný záleží na tom, kolik má Vaše firma telefonních čísel a jaké konkrétní služby využívá, případně do budoucna využívat chce. Nabídka, kterou si můžete nechat bezplatně poslat, je pochopitelně zdarma. Co musí firmy pro levné volání, SMS a levná mobilní data a levný mobilní internet udělat? Prakticky nic. Jenom stačí vyplnit online dotazník a o zbytek se postará tým společnosti Virtuální operátor NET.

Levné neomezené tarify pro živnostníky a OSVČ

Pozor! Levný neomezený tarif nejsou určeny pouze pro právnické osoby (firmy a podnikatele), ale i pro všechny živnostníky tedy osoby podnikající jako samostatně výdělečně činné (OSVČ). Nabídka na levný tarif je otázkou vyplnění online formuláře na základě kterého Vám Virtuální operátor NET zašle nové, lepší ceny volání, SMS a mobilních datových služeb. Nejde přitom jenom o levné volání a mobilní internet, ale i o levný mobilní telefon nebo smartphone, který Virtuální operátor NET v rámci nabídky může do kalkulace zahrnout. Pro fyzické osoby (občany) zatím levné neomezené tarify chystáme. O jejich nabídce Vás budeme informovat zde.