Vyhledávání

Doména Virtuální mobilní operátor NET je na prodej

11.09.2013 13:36

Virtuální operátor NET skončil. Domény jsou na prodej.

Projekt virtuálního mobilního operátora pro naší firmu skončil. Virtuální operátor jako skutečný poskytovatel mobilních služeb končí. Z časových důvodů a rovněž, přiznejme si to, nedostatku know-how jsme byli nuceni ukončit naše snahy o start skutečného virtuála. Aktuálně je tedy celý projekt na prodej. Jakousi tržní cenu nicméně mají pouze webové domény www.virtualnioperator.net a www.virtualni-operator.net. Doména www.virtualni-operator.net obsahuje tento web a doména www.virtualnioperator.net je prázdná. Na prodej jsou obě i každá zvlášť. Cena za domény je daná dohodou.

Možnosti využití domén pro mobilní služby

Naše původní vize byl neomezený internet a neomezená mobilní data. Proto jsme také koupili domény s koncovkou net. Nicméně skutečné možnosti využití domén jsou neomezené. Je jedno, zda na nich bude nový majitel provozovat internetový obchod, nabízet telekomunikační služby nebo jenom info blog či microsite jako podporu SEO.

Aktuální stav a obsah webu bude sloužit pro online marketing

Než (a pokud) si domény najdou majitele, bude tento web nadále funkční a bude sloužit jako microsite a rovněž podpora SEO, kterým se naše firma primárně zabývá. Součástí SEO (search engine optimalization) je linkbuilding pro webové stránky a přesně k tomuto účelu bude torzo původního webu virtuálního operátora sloužit. Tedy pro online podporu optimalizace webových strnek pomocí SEO a linkbuildingu na naše další projekty a webové stránky našich klientů.