Vyhledávání

Ceny za neomezené tarify pro mobilní služby volání, SMS a data: nový neomezený tarif a smlouva, to je i servis

27.05.2013 17:20

Nové neomezené tarify - levnější a na míru

Pokud vás zaujaly nové neomezené tarify pak vězte, že jejich aktuální ceny jsou zajímavé a rozhodně ušetří náklady na mobilní volání, nicméně i neomezené tarify mohou být levnější. A to hned. Bude se přitom stále jednat o klasický neomezený tarif, tedy o smlouvu s mobilním operátorem, která vám zajistí volání, SMS a mobilní internet. Pro firmy a podnikatele existují v ČR distribuční partneři, kteří neřeší "běžné" zákazníky, ale jejichž klientelou jsou firmy (právnické osoby) i podnikatelé (OSVČ). Těmto nabízejí nejen neomezené tarify na míru za lepší ceny, než kolik stojí neomezený tarif přímo od operára. Navíc umí pro podnikatele i firmy poskládat tarif na míru podle toho, jaké mobilní služby konkrétní zákazník skutečně potřebuje. Ne každého oslovily neomezené tarify a přitom volání a mobilní služby běžně používá.

Neomezený tarif na míru a levné mobilní služby

Nabídka a poptávka určuje, kolik bude neomezený tarif skutečně stát. Levně samozřejmě není zadarmo. Cena za neomezený tarif je dána množstvím SIM karet, pro které je určen a tím, kolik jich firma nebo podnikatel skutečně využívá. Na druhous tranu není nikde psáno, že je neomezený tarif nejlevnější možností pro mobilní volání, data a SMS. Co pro podnikatele a firmy v reálu zanmená poptávka po neomezeném levnějším volání? V praxi stačí pouze vyplnit jednoduchý dotazník na tomto webu. Nabídka Vám přijde do mailu podle specifikace a požadavků, které má vaše firmy nebo Vy osobně, jako podnikatel. To je ona neviditelná ruka trhu. A je jenom vaším rozhodnutím, zda se pro nabízený neomezený tarif nebo tarif na míru rozhodnete.

Mobilní volání, internet a servis vs. nejlevnější ceny

Naše nabídka ale není jenom otázkou nejlevnější ceny volání. Každý levný tarif pochopitelně doplňuje závazek. Je to princip naprosto logický, kde platí pravidlo něco za něco. Zákazník dostane lepší podmínky a ceny, na druhou stranu je zde nutný jeho úpis a smlouva na mobilní služby. Ty ale nezahrnují jenom paušál na volání, SMS a mobilní data pro internet, ale i servis. Každý podnikatel nebo firma má svoje vlastní starosti s vlastním bussinesem takže ty !mobilní" rád přenechá někomu, komu důvěřuje. Tomu se říká % servis a služby. A to je přesně to, co cena za námi nabízené volání, SMS a mobilní internet zahrnuje.